2 veckor efter öppnande av Lugnets Vrå.

2 veckor efter öppnande av Lugnets Vrå.

Nu har det gått hela 2 veckor efter öppnandet av Lugnets Vrå.
Tänk vad fort det går när man har roligt :-)

Under de här 2 veckorna har jag hunnit få mina första kunder. De flesta är personer jag känner och så har även ett par nya hittat hit via Kristinedals Träningscenter.

Stort TACK till er som varit här hos mig för behandling och för alla de fina presenter och lyckönskningar jag fått!

Sååå underbart att återigen få göra det jag älskar! Vilket är att få ge dig en stunds viktig avkoppling och att göra mitt bästa för att få dig att må bra inifrån och ut och såklart även utifrån och in.

Har även börjat lära känna de fina personer som jobbar här på Kristinedals Träningscenter. Så glad och tacksam för deras välkomnande och att få ha de här trevliga ”kollegorna” i närheten.

Det är ju så otroligt viktigt att få en mysig pratstund, fika/lunch, lite skratt och socialt umgänge i sin vardag.
I det nuvarande läget med Corona så är det tyvärr många av oss som tappar detta viktiga och som säkert även mår väldigt dåligt över det.
Vi får göra vårt bästa för att försöka hålla ut och hoppas att framtiden snart blir ljusare igen.
Och att vi återigen kan återgå till att göra alla de där sakerna vi älskar att göra och som får oss att må bra.
Sen är jag övertygad om att Covid-19 även varit lärorikt för många av oss genom att kanske värdera om och se det viktigaste i våra liv, känna uppskattning och även upptäcka nya saker som är roliga och viktiga.

I det nuvarande läget så känns det än mer viktigt med friskvård, för vårt psykiska och fysiska välbefinnande och att på så sätt hålla vårt immunförsvar i bästa trim. Så kom ihåg att uttnyttja det viktiga friskvårdsbidrag många arbetsgivare erbjuder!

Vi är många som gör vårt bästa med att hitta en balans i att kunna ta emot er kunder på ett tryggt och säkert sätt för både er och oss själva, samtidigt som vi kämpar för att hålla våra verksamheter flytande.

Var rädd om dig själv och andra!

Njut av denna ljuvliga adventsvecka då det troligen blir mycket ljusare (åtminstone) i allas våra fönster.
Förhoppningsvis kommer vi uppleva en härlig värme och glädje när vi tänder det första adventsljuset i staken, känner smaken av pepparkaka och doften av glögg.

Du är varmt välkommen hit till mig och Lugnets Vrå för en stund med harmoni för hud, kropp och sinne.

Med Värme
Åsa

2020-11-23 10:27