Arbetsglädje

Arbetsglädje

Sååå underbart att varje dag få känna en stor GLÄDJE att få gå till jobbet :-))
Jag är verkligen lyckligt lottad att få jobba med det jag brinner för, att jag har er fantastiska kunder och dessutom trevliga "arbetskollegor" runt mig varje dag. Känner mig pirrig av lycka!

Hur är det med din arbetsglädje?

Den här veckan har jag tillbringat min mesta tid utanför behandlingsrummet, bredvid receptionen på Kristinedals Träningscenter och fått presentera mig själv/Lugnets Vrå och lära känna en massa nya människor.

Är du klar med alla julklappsinköp?

Här finns det både presentkort och produkter att glädja sina nära och kära med inför den stundande julen.
Har du ingen möjlighet att komma in för köp av ex presentkort, hör av dig, så löser vi det med swish och posten.

Har även deltagit i en onlinekurs "Instagram för företagare" vilket var lärorikt. Och vilken fick mig att ta ett rejält kliv ut ur min comfort zone genom att visa upp mig med bilder och filmer på Insta.
Det sas på kursen att du som blivande kund väldigt gärna vill se/höra/lära känna personen bakom ett företag innan du tar steget att göra ett köp.

Stämmer detta in på dig?

Idag är det FREDAG och då blir man lätt lite extra lycklig när man har en ledig helg med nära och kära att se fram emot.


Ha nu en ljuvlig fredag på just det sätt DU föredrar!!
Kanske blir det tacos, en värmande brasa, lite snacks, På Spåret, ett glas rött, vänner, ett spel eller hundra andra olika alternativ. Huvudsaken är att du gör det du har behov /längtan av att göra!

Det finns lediga tider nästa fredag om du skulle vilja börja din  nästa helg med att göra något alldeles för din egna skull :-)
Kom ihåg att DU är viktig!


Du är alltid hjärtligt välkommen!


Med Värme
Åsa

2020-12-04 15:23