Kändisbesök

Kändisbesök

Har i veckan haft finbesök på Lugnets Vrå av en go och trevlig göteborgare med fru :-)

Måste erkänna att jag blev pirrig när jag insåg att jag skulle behandla en kändis, det hör ju inte direkt till vanligheterna.
Men var på något sätt glad att det var just Glenn Hysén, då min uppfattning om honom alltid har varit att han är go, glad, skojfrisk, genuin och trevlig.
Och tänk det var precis den Glenn jag fick träffa och då släppte min nervositet.

Dessutom fick jag ju äran att även träffa och behandla hans fru Camilla och hon var lika trevlig hon.
Så härligt att få se att dem man ser mycket i medier och ser upp till, faktiskt är precis som alla oss andra!

Glenn hade bokat en massage och hans fru en ansiktsbehandling, där det även blev tillägg av brynfärgning plus plock.

Jag får lätt lite prestationsångest och blir nervös när jag ska behandla någon som jag tror har erfarenhet från många tidigare behandlingar eller när jag ska behandla en annan terapeut.
Detta är något som jag jobbar med och som jag sakta men säkert känner mig tryggare i.. Alltså att jag är unik och bra på min grej!
Der ät viktigt att sluta jämföra mig med andra!

Sen är det ju såklart inte alla som gillar just min grej utan något helt annat och det är ju också helt ok. Inte heller jag gillar ju allt och alla., gör du??


Min grej är att ta hand om andra/pyssla om och att få ge en lugn & skön behandling.Jag vill att hela besöket ska ha gett en upplevelse för både hud kropp & sinne.
Mitt mål är att DU som kund ska känna dig lugn, avslappnad och omhändertagen efter ditt besök. Det bästa är ju också om du när du lämnar, redan längtar
till nästa gång du kommer till mig ;-)

Vill även säga ett stort TACK till alla ni som ger mig så fina ord om mig, mina behandlingar och Lugnets Vrå! Tack för att ni tar er tiden att göra detta,
det betyder mycket för mig.
Så viktigt att ordet om Lugnets Vrå sprider sig till andra, för med hjälp av det så kommer jag kunna fortsätta med detta jobb som jag älskar och brinner för.

DU som kund är så VIKTIG för mig och det är en ära att få behandla just DIG (oavsett om du är kändis eller ej).


Ta hand om dig och ha det gott tills vi ses och hörs igen!!

Med Värme
Åsa

2021-02-25 14:38